cart

Η ιστορία μας

Η l’artigiano είναι μια ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1993 από τον Χρήστο Βιτσικάνο, στο Βύρωνα. Ο Χρ. Βιτσικάνος έμαθε την τέχνη της χειροποίητης ιταλικής πίτσας και αγάπησε την ξεχωριστή της γεύση, εξελίσσοντας την αγάπη αυτή σε επιχειρηματική ιδέα, έχοντας ως όραμά του το να μεταφέρει την εμπειρία ενός αυθεντικού ιταλικού εστιατορίου στην πόρτα του κάθε σπιτιού. Σήμερα, η l’artigiano συγκαταλέγεται στα κορυφαία brands στο χώρο του pizza delivery στην Ελλάδα, απαριθμώντας 24 καταστήματα (18 εταιρικά και 6 franchise) στην Αττική, την Κόρινθο, την Καλαμάτα και τη Χαλκίδα, ενώ απασχολεί συνολικά περισσότερα από 500 άτομα προσωπικό.
Η Φιλοσοφία μας

Αυτό που ξεχωρίζει την l’artigiano είναι η ποιότητα των προϊόντων μας, αφού προμηθευόμαστε τις αγνότερες, εκλεκτές πρώτες ύλες με ονομασία προέλευσης, παραμένοντας πιστοί στη φιλοσοφία και τις επιταγές της αυθεντικής ιταλικής κουζίνας. Στις ανοιχτές κουζίνες των καταστημάτων μας, μπορείτε να δείτε κάθε γεύμα να ετοιμάζεται ακριβώς τη στιγμή της παραγγελίας (cook-to-order) καθώς και να κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή η προσθήκη υλικών στις συνταγές μας. Όσο για τις πίτσες μας; Είναι πάντα πεντανόστιμες, αφού οι περίφημες χειροποίητες ζύμες που χρησιμοποιούμε παρασκευάζονται καθημερινά στα καταστήματα και ωριμάζουν φυσικά για 24 ώρες! Στη l’artigiano, η γνώση και εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού βρίσκεται συνεχώς στο επίκεντρο. Όλοι οι pizzaioli μας έχουν εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί από την παγκοσμίου φήμης Accademia Pizzaioli, την πρώτη και παλαιότερη ακαδημία ιταλικής γαστρονομίας. Από το 2018, η εταιρεία δραστηριοποιείται και στον χώρο του καφέ και του πρωινού, μετατρέποντας ορισμένα από τα καταστήματά της σε coffee και dine-in corners, όπως αυτά της Ακρόπολης και της Νίκαιας.
Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Από την πρώτη στιγμή δεχτήκαμε την αγάπη σας, γι’ αυτό νιώθουμε την ανάγκη να προσφέρουμε με κάθε ευκαιρία στο κοινωνικό σύνολο και ιδιαίτερα σε αυτούς που έχουν ανάγκη, με μια σειρά δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (CSR) με τίτλο ‘’Share The Love”. Με τη βοήθειά σας, έχουμε καταφέρει να υποστηρίξουμε αξιόλογους σκοπούς όπως τον Οργανισμό «Make a Wish», το σύλλογο «οι Φίλοι του Παιδιού», το «Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο Ελπίδα» και τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Διαρκής Τεχνολογική Αναβάθμιση

Επενδύουμε συνεχώς σε νέες τεχνολογίες, έτσι ώστε να σας προσφέρουμε μια ακόμα ευκολότερη εμπειρία παραγγελίας. Πρόσφατα δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο για να βελτιώσουμε περαιτέρω την ποιότητα εξυπηρέτησης μας, αλλά και να αφουγκραζόμαστε καλύτερα τις ανάγκες σας, ενώ εμπλουτίζουμε διαρκώς το site και το app μας με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, όπως το Shopping Recommendation System, ένα σύστημα τεχνητής νοημοσύνης που παρέχει στον κάθε χρήστη προσωποποιημένες προτάσεις ανάλογα με τις συνήθειες του.

Οι Διακρίσεις μας

Κατάστημα