cart

About Us

lartigiano
Η εταιρεία
August 6, 2019 11:42
About Us


Η L' Artigiano είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα delivery ιταλικού φαγητού στην Ελλάδα. Σήμερα, η l’artigiano συγκαταλέγεται στα κορυφαία brands στο χώρο του pizza delivery στην Ελλάδα, απαριθμώντας 24 καταστήματα (18 εταιρικά και 6 franchise) στην Αττική, την Κόρινθο, την Καλαμάτα και τη Χαλκίδα, ενώ απασχολεί συνολικά περισσότερα από 500 άτομα προσωπικό. Το πρώτο κατάστημα ιδρύθηκε το 1993 στο Βύρωνα και από τότε μέχρι σήμερα η εταιρία έχει ως βάση της φιλοσοφίας της την παρασκευή γευμάτων με βάση ποιοτικές πρώτες ύλες και ιταλική παράδοση σε προσιτές τιμές, στοχεύοντας στη μέγιστη ικανοποίηση του πελάτη. Για το λόγο αυτό διαθέτει ειδικό τμήμα ποιοτικού ελέγχου με τεχνολόγο τροφίμων, ο οποίος συνεργάζεται με όλους τους προμηθευτές της αλυσίδας και εποπτεύει την παραγωγική διαδικασία ενώ η προετοιμασία του φαγητού πραγματοποιείται σε υψηλού επιπέδου εγκαταστάσεις από εξειδικευμένο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό. Όλες οι λειτουργίες, από την αγορά, την παρασκευή μέχρι και τη διανομή του φαγητού ελέγχονται από πιστοποιημένα πρότυπα ποιότητας ISO.

Επιπλέον, η εταιρία έχει αναπτύξει προηγμένο μηχανογραφικό σύστημα για την υποδοχή των παραγγελιών και περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων (διαχείριση αγορών πρώτων υλών, έλεγχος αποθεμάτων, σωστή εξυπηρέτηση των παραγγελιών των πελατών, κ.λ.π.), ενώ παράλληλα λειτουργεί τμήμα αγορών πρώτων υλών με στόχο την ενιαία ποιότητα στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Η L' Artigiano απασχολεί σήμερα συνολικά 400 άτομα προσωπικό, εκπαιδευμένο με βάση τη φιλοσοφία της, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας, καθώς και στη μείωση της ανεργίας. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό ακολουθεί πιστά τις αρχές και τις αξίες που έχει μεταλαμπαδεύσει ο ιδιοκτήτης και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας. Στόχος όλων των εργαζομένων, από τα κατώτερα μέχρι και τα πιο υψηλόβαθμα στελέχη, είναι η ταχεία ανταπόκριση και εξυπηρέτηση των πελατών.

Παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες και το έντονο ανταγωνιστικό περιβάλλον μέσα στο οποίο δραστηριοποιείται, η εταιρία συνεχίζει την σταθερή ανοδική της πορεία παρακολουθώντας τις εξελίξεις και τις ανάγκες στο χώρο της εστίασης και υιοθετώντας σε τακτά χρονικά διαστήματα νέες προτάσεις γευμάτων–πιάτων. Επιπλέον, ακολουθεί σταθερά ένα στοχευμένο πλάνο επικοινωνίας και μάρκετινγκ και εφαρμόζει συγκεκριμένη στρατηγική για την υλοποίηση των στόχων της.

Από το 2000-2009 η εταιρία έκανε επενδύσεις ύψους 5 εκατομ. ευρώ σε αγορές κτιρίων, σε δημιουργία νέων καταστημάτων, σε ανακαίνιση παλιότερων, σε αγορά εξοπλισμού hardware & software. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία ολοκλήρωσε ήδη την ανακαίνιση τριών καταστημάτων της, δίνοντας έτσι ανανεωμένο, γνήσιο Ιταλικό χαρακτήρα στα καταστήματα της Γλυφάδας, του Ψυχικού και του Βύρωνα, ενώ στα σχέδια της εταιρίας είναι η ανανέωση του μεγαλύτερου μέρος των καταστημάτων του δικτύου της μέχρι το τέλος του 2017.

Το 2012, η L' Artigiano βραβεύτηκε με το “Bronze Pentaward 2012” για τη συσκευασία της πίτσας της, ενώ το 2015 οι συσκευασίες L’ Artigiano διακρίθηκαν με Silver Award 2015 στην κατηγορία Food/Soups, Ready-to-eat dishes στα Pentawards 2015. Στο τέλος της ίδιας χρονιάς, οι φρέσκες και ζωηρές συσκευασίες L’ Artigiano διακρίθηκαν και με το βραβείο Red Dot Award: Communication Design 2015 ανάμεσα σε χιλιάδες brands ανά τον κόσμο για τον μοναδικό τρόπο με τον οποίο αιχμαλωτίζουν τα γνήσια προϊόντα, τη μαεστρία και την αλεγκρία που συνδέονται με την απόλαυση της ιταλικής κουζίνας, ενώ στα Ermis Awards 2016, τα μεγάλα ελληνικά βραβεία διαφήμισης και design, τιμήθηκαν με Ermis Silver.

Επιπλέον, η L' Artigiano, αναγνωρίζοντας την πρωταρχική σημασία της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για τη δημιουργία και ανάπτυξη σύγχρονων υγιών επιχειρήσεων, έχει εντάξει στις δραστηριότητές της μια σειρά ενεργειών και προγραμμάτων με ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι σε κοινωνικά, πολιτιστικά και πνευματικά ζητήματα.

Το μυστικό της επιτυχίας της L' Artigiano είναι η υψηλή τεχνογνωσία, η συνεχής υποστήριξη και οι αγνές πρώτες ύλες, ενώ τα πιάτα της, κυρίως πίτσα και ζυμαρικά, είναι μαγειρεμένα με μεράκι και ξεχωρίζουν για την γνήσια ιταλική γεύση τους.

Η αλυσίδα εκσυγχρονίζεται συνεχώς λαμβάνοντας υπόψιν τις ανάγκες που προκύπτουν από τα νέα δεδομένα. Έτσι δίνεται η δυνατότητα στους καταναλωτές να κάνουν τις παραγγελίες τους online μέσα από τον λογαριασμό του πελάτη στα social media ή κάνοντας εγγραφή στο site: www.lartigiano.gr.