Η μεγάλη επένδυση rebranding των καταστημάτων L’ Artigiano συνεχίζεται!

Δελτία τύπου

Η LArtigiano, η αγαπημένη αλυσίδα ιταλικού φαγητού, ολοκλήρωσε την ανακαίνιση δύο ακόμα καταστημάτων της στον Πειραιά και τη Ν. Σμύρνη, συνεχίζοντας σταθερά τη μεγάλη επένδυση rebranding του δικτύου καταστημάτων της.

 

Στα ανακαινισμένα καταστήματα LArtigiano των περιοχών του Πειραιά και της Ν. Σμύρνης το κοινό θα παραλαμβάνει πλέον τις γευστικές του παραγγελίες με λαχταριστά ιταλικά πιάτα και πίτσες, σε έναν ανανεωμένο χώρο που χαρακτηρίζεται από το πράσινο, κόκκινο και λευκό χρώμα της Ιταλίας και ξεχωρίζει με το ιδιαίτερο ύφος της ιταλικής παράδοσης στο φαγητό και το ιταλικό ταμπεραμέντο.

 

Η ανακαίνιση αποτελεί μέρος της στρατηγικής επένδυσης που υλοποιεί η LArtigiano με σκοπό την πλήρη αναβάθμιση του δικτύου καταστημάτων της, που περιλαμβάνει 19 σημεία στην ευρύτερη Αττική, Χαλκίδα, Καλαμάτα και Κόρινθο, και την ανανέωση της εταιρικής εικόνας του αγαπημένου brand ιταλικού φαγητού που εδώ και περισσότερο από δύο δεκαετίες προσφέρει αυθεντικές συνταγές και ξεχωριστές ιταλικές γεύσεις σε αξεπέραστη ποιότητα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το ανανεωμένο site της www.lartigiano.gr και βγείτε χορτασμένοι!     

 

 

 

 

Καραγκιουλέ  Άννη, Σύμβουλος  Γραφείου  Τύπου  και Δημοσίων Σχέσεων,

Τηλ.: 6944562025, e-mail: [email protected],


Παραγγείλετε
τώρα