Η L’ Artigiano χορηγός στα καλλιστεία Star Hellas- Miss Hellas-Miss Young 2018

Δελτία τύπου

Η LArtigiano, η αγαπημένη αλυσίδα για τις αυθεντικές ιταλικές συνταγές της, στήριξε χορηγικά τα Καλλιστεία Star Hellas- Miss Hellas-Miss Young  2018 by Cambridge Weight Plab & Malibu C, που πραγματοποιήθηκαν στις 30 Σεπτεμβρίου στο ΓΚΑΖΙ Live.

Η LArtigiano πλαισίωσε το διαγωνισμό ομορφιάς  προσφέροντας  τις απολαυστικές δημιουργίες της τόσο στις συμμετέχουσες όσο και στους συντελεστές των ημερών προετοιμασίας πριν το μεγάλο τελικό! Η LArtigiano συνέβαλε στην εκδήλωση που στέφθηκε με επιτυχία, φέρνοντας «ιταλικό αέρα» στο εορταστικό κλίμα της διοργάνωσης.

Η L' Artigiano, εδώ και περισσότερο από δύο δεκαετίες, πιστή στη δημιουργικότητα και τις ξεχωριστές ιταλικές συνταγές, ενισχύει διοργανώσεις που αναδεικνύουν την πολυδιάστατη χαρισματική νέα γενιά.

 

Λίγα λόγια για τη LArtigiano:

Η LArtigiano, η αγαπημένη αλυσίδα  ιταλικού φαγητού, ιδρύθηκε το 1993 και συνδυάζει τις αξίες της ιταλικής κουζίνας με τις αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας ενός σύγχρονου εστιατορίου, διατηρώντας ωστόσο τις τιμές σε προσιτό επίπεδο για τους καταναλωτές. Με επιλεγμένες πρώτες ύλες, κάθε γεύμα ετοιμάζεται τη στιγμή της παραγγελίας, ενώ η εταιρεία δίνει σταθερά ιδιαίτερη έμφαση στη συνεχή δημιουργία νέων γευστικών προτάσεων και μοναδικών συνδυασμών σε πιάτα που ενθουσιάζουν τους καταναλωτές.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπες τώρα στο το ανανεωμένο site της www.lartigiano.gr και βγες χορτασμένος!

Παραγγείλετε
τώρα