Νέα λαχταριστή “Jala-Jala” Pizza από τη L' Artigiano!

Δελτία τύπου

Με τη νέα ανατρεπτική “Jala-Jala Pizza η L' Artigiano εκπλήσσει για ακόμη μια φορά τους λάτρεις της αυθεντικής ιταλικής κουζίνας, προτείνοντας τον εκρηκτικό γευστικό συνδυασμό των καυτερών Μεξικάνικων jalapenos και του εξωτικού ανανά!

 Επιλέγοντας διαλεχτές πρώτες ύλες, όπως σε κάθε συνταγή της, η L' Artigiano δημιούργησε τη λαχταριστή Jala-Jala Pizza, φέρνοντας σε απόλυτη ισορροπία τις καυτερές γεύσεις της  μεξικάνικης  γαστρονομίας με τη δροσερή αίσθηση των εξωτικών φρούτων. Την κάθε μπουκιά απογειώνει η απολαυστική κόκκινη καυτερή σάλτσα Red hot Buffalo αναδεικνύοντας ιδανικά το ζουμερό φιλέτο κοτόπουλο και το κρεμμύδι που σε ταξιδεύουν σε εικόνες και αρώματα της Kεντρικής Αμερικής.

 Η L’ Artigiano, η αγαπημένη αλυσίδα φαγητού με τις πιο αυθεντικές γεύσεις και δέσμευση στην υψηλή ποιότητα, πρωτοπορεί και πάλι για να σας μεταφέρει σε νέα γαστρονομικά ταξίδια, με μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς που απογειώνουν!

 

 Για να δοκιμάσετε τη νέα ανατρεπτική Jala-Jala Pizza L' Artigiano, επισκεφθείτε το ανανεωμένο site της www.lartigiano.gr και βγείτε χορτασμένοι!

 

 

Λίγα λόγια για τη LArtigiano:

Η LArtigiano, η αγαπημένη αλυσίδα  ιταλικού φαγητού, ιδρύθηκε το 1993 και συνδυάζει τις αξίες της ιταλικής κουζίνας με τις αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας ενός σύγχρονου εστιατορίου, διατηρώντας ωστόσο τις τιμές σε προσιτό επίπεδο για τους καταναλωτές. Με επιλεγμένες πρώτες ύλες, κάθε γεύμα ετοιμάζεται τη στιγμή της παραγγελίας, ενώ η εταιρεία δίνει σταθερά ιδιαίτερη έμφαση στη συνεχή δημιουργία νέων γευστικών προτάσεων και μοναδικών συνδυασμών σε πιάτα που ενθουσιάζουν τους καταναλωτές.

 

Παραγγείλετε
τώρα