Η L’Artigiano υποστηρικτής στο κορυφαίο μουσικό event της χρονιάς, τα Mad Video Music Awards by Coca-Cola

Δελτία τύπου

H LArtigiano αποτέλεσε υποστηρικτή στη συναρπαστική εκδήλωση των Mad Video Music Awards by Coca-Cola, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019 στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do) προσφέροντας στιγμές απόλαυσης στους διοργανωτές του ξεχωριστού μουσικού γεγονότος, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν τις λαχταριστές και αυθεντικές πίτσες της.

Στη σκηνή των
Mad Video Music Awards by Coca-Cola βρέθηκαν για μια ακόμα χρονιά σπουδαία ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου, που έκλεψαν τις εντυπώσεις τόσο με τη σκηνική τους παρουσία όσο και με τις πρωτοποριακές μουσικές συνεργασίες τους. Η LArtigiano είχε τη χαρά να αποτελέσει μέρος αυτής της γιορτής, αφού οι μοναδικές πίτσες της «συνόδευσαν» τους διοργανωτές χαρίζοντας τους μια μοναδική γευστική εμπειρία.


Η
LArtigiano, στηρίζει έμπρακτα events και πρωτοπόρες διοργανώσεις που προάγουν τον πολιτισμό και τη μουσική και δε σταματά ποτέ να χαρίζει στιγμές απόλαυσης με τις λαχταριστές προτάσεις της που δημιουργούνται με πάθος, αγάπη και έμπνευση.Παραγγείλετε
τώρα