Απόλαυση σε μια μπουκιά με την προσφορά της l’artigiano στις μακαρονάδες της!

Δελτία τύπου

Η l’artigiano συνδυάζει κορυφαίες, απολαυστικές γεύσεις και προνομιακές τιμές με ακαταμάχητες προσφορές στις λαχταριστές μακαρονάδες της, την ιδανική… «συντροφιά» για τα βράδια στο σπίτι.

Ειδικότερα, από Δευτέρα έως Παρασκευή με κάθε ηλεκτρονική παραγγελία μέσω του site ή του App της lartigiano οι φίλοι του brand μπορούν να χωρέσουν την απόλαυση σε μια μπουκιά επιλέγοντας δυο αυθεντικές ιταλικές μακαρονάδες της επιλογής τους μόνο με 9,90€. Ο κατάλογος της lartigiano περιλαμβάνει όλες τις κλασικές συνταγές για μακαρονάδες, μεταξύ των οποίων οι διάσημες Spaghetti bolognese, Carbonara και Spaghetti al Pesto αλλά και πιο ιδιαίτερες γεύσεις, όπως Rigatoni Arrabbiata και Spaghetti Amatriciana, οι οποίες στο σύνολό τους παρασκευάζονται με κορυφαίας ποιότητας υλικά τη στιγμή της παραγγελίας.

 Η l’artigiano θέτει σε προτεραιότητα τη σχέση πιστότητας που εδώ και χρόνια διατηρεί με τους φίλους του brand για αυτό και προσφέρει πάντα συμφέρουσες τιμές και γεύσεις που ανταποκρίνονται σε όλα τα γούστα και υπερβαίνουν κάθε προσδοκία.Παραγγείλετε
τώρα